Clarvazatorul Alexandru Gheoghiev - Magie alba , dezlegari farmece , blesteme , dezlegari magie neagra , dezlegari de cununii

Nimic nu este intamplator.Ati fost calauzit sa ajungeti aici.Tamaduitorul Alexandru Gheorghev va poate ajuta de la distanta chiar si prin telefon pe baza datelor dvs.personale.
   Desi este definita in diverse moduri, aura reprezinta campul de energie care inconjoara orice forma de materie. Orice fiinta are o aura, un camp energetic ce o inconjoara.
Aura umana este campul energetic ce inconjoara corpul fizic din toate directiile si este tridimensional. Aura unui om sanatos are forma eliptica, raspandita in jurul corpului in general si ajunge la aproximativ 2-3 metri.
Se spune ca aura anumitor vraci din trecut ar fi ajuns pana la cativa km in jurul corpului - ceea ce constituie unul din motivele pentru care acestia atrageau atat de multi adepti ce ii urmau de-a lungul pelerinajelor lor prin lume.
Cu cat campul auriu este mai vitalizat, cu atat mai multa energie vei avea pentru a realiza ceea ce iti doresti sau trebuie sa faci. Cu cat aura ta este mai puternica, cu atat mai putin esti afectat de energiile negative.


Descantece , Dezlegari de blesteme, Cununii , Farmece, Vraji , Horoscop, Tarot, Magie Alba, Impreunari de dragoste