Clarvazatorul Alexandru Gheoghiev - Magie alba , dezlegari farmece , blesteme , dezlegari magie neagra , dezlegari de cununii

Nimic nu este intamplator.Ati fost calauzit sa ajungeti aici.Tamaduitorul Alexandru Gheorghev va poate ajuta de la distanta chiar si prin telefon pe baza datelor dvs.personale.
Mama Pamant ascensioneaza catre o noua dimenssiune tot mai mult.fiecare om poate lua parte in schimbarile care sunt incluse in acest proces de tamaduire cu dnul Alexandru Gheorghev.Tamaduitarea reprezezinta o cale de a va trezi la potentialul vostru adevarat,la ceea ce suneti cu adevarat.

Tamaduitorul nostru va ajuta in orice fel de problema si va asigura de toata responsabilitatea si profesionalismul dansului.

   Desi este definita in diverse moduri, aura reprezinta campul de energie care inconjoara orice forma de materie. Orice fiinta are o aura, un camp energetic ce o inconjoara.
Aura umana este campul energetic ce inconjoara corpul fizic din toate directiile si este tridimensional. Aura unui om sanatos are forma eliptica, raspandita in jurul corpului in general si ajunge la aproximativ 2-3 metri.
Se spune ca aura anumitor vraci din trecut ar fi ajuns pana la cativa km in jurul corpului - ceea ce constituie unul din motivele pentru care acestia atrageau atat de multi adepti ce ii urmau de-a lungul pelerinajelor lor prin lume.
Cu cat campul auriu este mai vitalizat, cu atat mai multa energie vei avea pentru a realiza ceea ce iti doresti sau trebuie sa faci. Cu cat aura ta este mai puternica, cu atat mai putin esti afectat de energiile negative.


   Probabil v-ati intrebat ce este sau cum este sa fi clarvazator. Ce vad ei si cum se manifesta acest lucru?
Raspunsurile sunt la fel de neclare pentru unii si foarte clare pentru altii.
Clarvazatorii nu au nevoie de aparatura si de simbolismele folosite de alti prezicatori: stiinta lor de a prezice viitorul se manifesta sub forma unor viziuni in stare de trezie care pot fi chemate constient si activ atunci cand se doreste.
Vracii, profetii oracolelor si ghicitorii din intreaga lume s-au bazat intotdeauna pe talentele lor de clarvazatori. Exista un numar mare de clarvazatori in zilele noastre, ale caror preziceri s-au dovedit uluitor de exacte.
Cum se dezvolta darul clarviziunii? In general se considera ca un om are sau nu are darul. Unele persoane par sa aiba puteri de predictie pe moment, in timp ce restul nu par sa aiba nici o viziune asupra viitorului.
Cu toate acestea, multi specialisti spun ca talentul de a prezice este foarte larg raspandit in lume, doar ca multi nu si-au descoperit inca darul.
De ce este bine sa mergem la o clarvazatoare sau un clarvazator:
- este o experienta interesanta ce ne deschide perspective noi asupra lumii si a vietii;
- e bine sa stim anumite lucruri despre prezent si oamenii ce ne inconjoara
- e bine sa ne intalnim adevarul din propriul suflet, chiar daca starea lui se poate schimba in functie de noi, da, chiar de noi insine.Simona C. - ITALIA

    Acum 3 ani au inceput starile asociate atacurilor de panica. Am cautat raspuns la doctori si psihologi pentru starile de rau pe care le aveam, nimeni nu avea nici un raspuns pana cand o prietena mi-a spus ca s-ar putea sa am farmece si mi l-a recomandat pe tamaduitorul Alexandru Gheorghev.
Ritualul a durat cam 2 saptamani si am scapat de toate fricile si starile care mi-au innegrit existenta atata timp. Dumnezeu sa va binecuvanteze!Cosmin D. - SPANIA

    Nu sunt cuvinte suficiente ca sa ii pot multumi. Viata mea era un dezastru, nu credeam ca mai am vreo sansa. Descantecul pe care l-am facut impreuna cu tamaduitorul Alexandru Gheorghev m-a luminat si mi-a redat pofta de viata si increderea in mine. Nu va pierdeti increderea si luptati pentru viata dvs!Mihaela S. GERMANIA

   As vrea sa va multumesc in numele familiei mele pentru cat de mult il ajutati pe fratele meu. Rezultatele sunt extraordinare, nu a mai baut de 3 luni, a redevenit el insusi, increzator si vesel. Va multumim din suflet dnule Alexandru!Simion G. BELGIA

   Am cautat ajutor la psihologi insa in zadar. Am gasit pe Clarvazatorul Alexandru Gheoghiev din intamplare pe internet. Datorita dansului am realizat ca toate problemele mele se datorau farmecelor si blestemelor iar prin descantecele facute de dansa mi-am recapatat viata. Acest ajutor iti poate schimba viitorul atat timp cat crezi si cat iti doresti foarte tare ca viitorul sa nu fie ca trecutul. Raman vesnic indatoratGabriela F. FRANTA

   Ma numesc Gabriela si sunt o fosta pacienta a clarvazatorului Alexandru Gheorghev. Am avut mari probleme cu afacerile, eram la un pas sa pierd absolut tot ce realizasem intr-o viata de munca. Dnul Alexandru m-a ajutat sa inteleg ce se intampla si mi-a redat sporul in afaceri. Slava Domnului si va multumescc pentru ajutorul acordat si recomand din toata inima sa apelati la dansul pentru orice fel de problema, este un clarvazator minunat.Alexandra T. ANGLIA

   Pe aceasta cale aduc mii de multumiri Doamnului Alexandru pentru ajutorul pe care mi l-a oferit pentru a-mi aduce sotul care ma parasise de cateva luni. Credeam cu adevarat ca l-am pierdut pe vecie insa prin harul sau Dnul Alexandru Gheorghev a reusit sa ma faca din nou fericita. Va multumesc din suflet!


Descantece , Dezlegari de blesteme, Cununii , Farmece, Vraji , Horoscop, Tarot, Magie Alba, Impreunari de dragoste