Clarvazatorul Alexandru Gheoghiev - Magie alba , dezlegari farmece , blesteme , dezlegari magie neagra , dezlegari de cununii

Nimic nu este intamplator.Ati fost calauzit sa ajungeti aici.Tamaduitorul Alexandru Gheorghev va poate ajuta de la distanta chiar si prin telefon pe baza datelor dvs.personale.
   Clarvazatorul Alexandru Gheoghiev


În orice trăire există un miracol și o clipă de adevăr… Dă-ți răgazul să le descoperi, pentru a readuce în mintea, trupul, inima, sufletul și viața ta, vindecarea, pacea și armonia.

Intalneste-te cu tine, cel din viitor


Imagineaza-ti ca pasesti intr-o incapere si te intalnesti cu „tu“, cel de peste zece ani.Ce vei fi purtand? Unde vei fi locuind? Cum va fi fiind stilul tau de viata? Ce masina vei fi conducand? Vei fi conducand vreo afacere? Daca da, cat de mult succes vei fi avand? Care va fi fiind valoarea ta neta?

1. Undeva intre locul in care te afli acum si un vagabond deprimat, falit si mizer.

2. O clona exacta a felului in care esti acuma – absolut nimic nu s-a schimbat intr-un deceniu.

3. O versiune mai fericita, mai bogata, mai sanatoasa a acestui tu, cel de astazi!. Doar un deprimat cu tendinte de suicid ar vizualiza numarul unu. umarul doi spune,de fapt, ca nu se va schimba nimic nu vei creste in urmatorii zece ani, nu vei devenimai bogat, mai fericit, mai intelept, mai sanatos si nicicum.tu, cel de maine, nu veifi cu nimic diferit fata de „tu, cel de azi“.Astfel ca ramane doar numarul trei, iar daca ai ales aceasta varianta, nu-ti ramane decat sa sustii aceasta viziune stralucitoare a „viitorului tu“ cu toata forta imaginatiei tale.Daca ti-ai imaginat cum vei arata in urmatorii zece ani, iata aici un truc dragut care te poate a(uta sa realizezi cele imaginate. Intreaba-te urmatoarele lucruri: „Ce e nevoie sa realizez in urmatoarele )* luni, pentru a face o realitate din visul meu despre viitor?+ „Ce e nevoie sa fac in urmatoarea luna pentru a porni in aceasta calatorie?“ „Ce pot face in saptamana urmatoare pentru a ma pregati pentru calatorie?“ „Ce pot face c#iar acum, astazi, pentru a porni acest proces?“ Vezi cum functioneaza? nevoie sa visezi, dar nu este de a(uns. Visele apar intr-o marime mult prea mare casa poti creste in ele, iar asta inseamna ca visele sunt prea mari pentru a fi implinite toate deodata. Mintile noastre sunt marginite, si astfel toate proiectele mari trebuie desfacute in fragmente de marimea unei impucaturi.FS,.JLFKJLSF SDKLPKJ SKLJ LJ